Aluminium ramen & deuren

Aluminium is een bouwmateriaal met bijna onbegrensde mogelijkheden. Aluminium ramen en deuren, serres en tuinkamers van MAXZ Kozijn zijn er daarom in de meest uiteenlopende stijlen en vormen, strak of juist met een klassieke uitstraling. En in meer dan 450 kleuren en voor alle soorten huizen in zowel nieuwbouw als renovatie. Bovendien bespaart u fors op uw onderhoudskosten.

kleur mogelijkheden kozijnen, diversiteit kleuren, ral kleuren en kozijnen, kozijn kleuren, raam kleuren, kleur van ramen, kozijn kleuren, aluminium kozijn, pvc kozijn, kunststof kozijn, houten kozijn,

Binnen en buiten een andere kleur

Met aluminium komen uw woonwensen tot leven. Wist u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om uw raam of deur aan de binnen- en buitenzijde voorzien kunnen worden van een andere kleur? Zo past de buitenkant perfect bij de gevel, en de binnenkant bij uw interieur.

Aluminium kozijnen bieden volop voordelen onder andere op gebied van:

  • Duurzaamheid: aluminium krimpt niet, vervormt niet, scheurt niet, rot niet en roest niet.
  • Onderhoud: af en toe schoonmaken met water is voldoende. Schilderen is overbodig.
  • Isolatie: houd kou, geluid en wind buiten de deur.
  • Veiligheid: houd inbrekers buiten. De MAXZ Kozijn systemen voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
  • Milieu: aluminium is zonder kwaliteitsverlies 100 % te recyclen. Nu al is ongeveer 60 % van het aluminium dat MAXZ Kozijn gebruikt, gereceycled.
  • Kleur en stijl: in uiteenlopende stijlen van klassiek tot modern en keuze uit 450 kleuren: kies uit glanzend, mat of metallic.
renovatie woning, passiefbouw, energiezuinige woning, isolerende woning, isolatie kozijnen, isolerend kozijn, energieneutraal wonen, energieneutraal kozijn,

Kostenbesparing

De prijs-kwaliteitverhouding van aluminium ramen en deuren, serres en tuinkamers is uitstekend. Bovendien bespaart u met aluminium fors op uw onderhoudskosten. Schilderen is immers niet nodig. En door de uitstekende isolatie, kan de verwarming ook best een graadje lager. Het duurzame karakter van aluminium ramen en deuren zorgt voor jarenlang zorgeloos woonplezier. Meer over de voordelen over aluminium kozijnen van MAXZ Kozijn kunt bij ons terecht in onze showroom of vraag een adviseur naar een vrijblijvend gesprek zodat u advies op maat en wens krijgt.  

Duurzame kozijnen, duurzaam kozijn, duurzame kozijnrenovatie, duurzaamheid met kozijnen, duurzame oplossingen, duurzaamheid kozijn, duurzame ramen, duurzame deuren, duurzame schuifpui, duurzame uitbouw, duurzame tuindeuren, duurzame terrasdeuren, hef schuifpui duurzaam,