Duidelijkheid en transparantie

Onze garantie is duidelijk en transparant, de van fabriek geleverde echte garantie van 10 jaar wordt meegeleverd (doorgegeven) aan de klant op naam en wordt aangevuld met 10 jaar garantie op het HR++ of HR+++ glas en 5 jaar op het hang-en sluitwerk bij normaal gebruik. Glashelder, zouden we zeggen. Onze service stopt echter niet bij het verlopen van de wettelijke garantie. U blijft voor ons een waardevolle klant, ook na 10 jaar! Want onze kozijnen hebben een levensduur van vele malen langer.

kozijn, kozijnen, ramen,duurzaamheid kozijnen, isolerende kozijnen, energiezuinige kozijnen, kwaliteit kozijnen, perfecte kozijnen, garantie kozijnen, beste kozijnen, circulaire kozijnen,

Gratis advies op maat

Wij komen graag persoonlijk langs om u duidelijk en correct dat te vertellen wat mogelijk is. Wij komen gratis en geheel vrijblijvend bij u thuis om uw wensen te bespreken en uw persoonlijk te adviseren. En u een prijs af te geven op maat met alle voordelen gratis erbij.

MAXZ Kozijn is een onderneming, met een heel ervaren montage ploeg. Samen met een omvangrijk leveringsprogramma en een goed advies is MAXZ Kozijn hierdoor een van de meest klant gerichte ondernemingen.

Ook voor het energielabel, wat verplicht is sinds 1 jan 2007 bij het verkopen van uw woning, zijn onze kunststof, aluminium of houten kozijnen uitermate geschikt! Samen met de goede service en de 10 jaar fabrieksgarantie op de kozijnen en de garantie op de montage zijn dit zeker goede redenen om eens rustig rond te kijken op deze website.

MAXZ KOZIJN BV

MAXZ Kozijn heeft meer dan 90 jaar specialisatie in het leveren en plaatsen van o.a. kozijnen, deuren, openslaande-deuren (tuindeuren), schuifpuien, vouwwanden, voor of achter deur, serre, veranda, gevelbekleding en dakkapellen.

Naast de mogelijkheden in kunststof hout of aluminium zijn er ook zeer fraaie uitvoeringen mogelijk, aangepast aan uw huisstijl, wensen en mogelijkheden. Modern, klassiek en alles daartussen, bij MAXZ Kozijn kunt u altijd vinden wat u zoekt!

Diensten

MAXZ Kozijn levert de volgende diensten:

  • Levering en montage kozijnen
  • Levering en montage deuren
  • Levering en montage schuifpui, hef & kiep
  • Levering en montage dakkapellen
  • Levering en montage vouwwanden
  • levering en montage zonwering
  • Levering en montage HR glas
  • Levering en montage veiligheidsbeslag, ramen, deuren, puien
  • Levering en montage serre of veranda
energiezuinige ramen, energiezuinige kozijnen, isolatie kozijnen, isolerende kozijnen, eco kozijn, eco kozijnen, duurzame kozijnen, duurzaamheid kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, kunststof kozijnen, kunststof kozijn, pvc kozijnen,